Zaraz coś rypnie?

Zapraszamy Cię na nasze rekolekcje internetowe. Odbywały się w czasie Adwentu 2020, ale nadal są dostępne na Facebooku, dla każdego kto chce dołączyć.

Dla kogo?
Dla każdego, kto kiedyś odnalazł w Kościele swój Dom, ale dzisiaj trudno mu przejść obojętnie obok tego, co się dzieje. Dla zgorszonych. Dla tych, którzy zastanawiają się, czy odejść, choć za bardzo nie ma dokąd. Dla obolałych, zranionych, rozczarowanych. Dla tych, którzy potrzebują dziś Boga.

Gdzie?
W internetach. Nasze kanały komunikacji to grupa na Facebooku i Zoom.

Kiedy?
Adwent 2020 z możliwością dołączenia i dostępu w ciągu roku.
Bierzesz udział tylko w tym, w czym chcesz.

Jak się zapisać?
Dołącz do grupy i odpowiedz na pytania, które wyświetlą Ci się na wstępie: https://www.facebook.com/groups/761288494462257/?multi_permalinks=761587407765699&notif_id=1606223113615211&notif_t=feedback_reaction_generic&ref=notif

Kto to prowadził?
Zespół Jak nie drzwiami, to oknem, Szkoły Ewangelizacji Syn Dawida w Żarach, Fundacja Składak i wielu naszych przyjaciół. Staramy się, żeby ekipa prowadząca była jak najbardziej różnorodna: są wśród nas młodzi i młodzi duchem, małżeństwa i osoby żyjące w pojedynkę, księża i świeccy, kobiety i mężczyźni, nauczyciele, informatycy, doktoranci, muzycy, psychoterapeuci… trochę nas się zebrało

?

Czy to coś kosztuje?
Nie. Jeśli będziesz chciał, będziesz mógł dorzucić się do naszych działań, ale docelowo wydarzenie jest bezpłatne. Po prostu wpadnij.

Czy trzeba brać udział w całości?
Bierzesz udział w tym, w czym chcesz wziąć udział. Zachęcamy do słuchania konferencji po kolei, ponieważ stanowią one pewną całość. Wszystko w wolności.

Zachęcamy do cofnięcia się do najpierwszych konferencji i do nadrobienia treści po kolei.

Czy czegoś nie wolno mi robić w grupie?
W zasadzie dwóch rzeczy. Obrażać ludzi i na siłę kogokolwiek nawracać. Do zobaczenia!

❤
<meta name="google-site-verification" content="20pEz7bGO0Xj_7RJurW7xJqlfqbfZJFNw9jVTvbhqwk" />